Missa inte detta! :-)

Kategori: Allmänt

OSA senast den 13/9

Utväxtfärgning

Kategori:

Utväxtfärgning på snygga Nathalie! Hur snyggt som helst!
Puss & Kram
Anna

Snyggt

Kategori:

Fina grannen i en kort tuff frisyr!
Puss&Kram
Anna

Fina Sophie

Kategori:

Fina Sophie kom och behövde klippa topparna plus att vi klippte en lång härlig lugg. Fin!
Puss&Kram
Anna

Ombre

Kategori:

Härligt med ännu en Ombre.
Puss&Kram
Anna

 

Tufft

Kategori:

När Kina kom hade hon en page hon ville bli av med :) håret kändes tungt och volymlöst och härlig som hon är så är hon inte rädd för att det ska bli kort. Då hon har superfint självfall så passar den här frisyren så bra på henne.

Puss & Kram

Anna

Slingor slingor slingor

Kategori:

Mysiga Mia kom ville fixa till utväxten. Givetvis la vi massor massor med tunna slingor och la därefter en kall inpackning för att få den där kalla känslan. JA,vi älskar slingor!

Puss & Kram Anna

Champagne är inte bara gott, det har en fin nyans med!

Kategori: Allmänt

Härliga skidskyttestjärnan Helena Ekholm kom in och ville ha en lite kallare blond nyans. Vi klippte ca 15 cm på längden och la en kall bottenfärg med massor av slingor! Jag glömde att ta före bild, så det får bli en mellan bild och efter. :-)
 
Mellan:
 
Efter:
 
Otroligt snygg färg på en otroligt snygg människa!
 
Puss & Kram Frida
 
 

Fräckt, kaxigt och jäkligt snyggt!

Kategori: Allmänt

Lynn är inte bangen när det gäller att prova på nya färger och frisyrer, vilket är helt fantastiskt roligt för en frisör! När jag träffade Lynn första gången hade hon långt och ofärgat hår. Vi klippte kort och färgde med en snygg nyans, nu klippte vi ännu lite kortare och en la en fräckare färg. Detta är en otroligt lättfixad frisyr som man kan variera otroligt mycket.
 
Före:
 
Efter:
 
Puss & Kram Frida

Lila

Kategori:

Jennifer älskar att variera färg precis som vi älskar att färga. Den här gången ville hon Jennifer ha lila färg men spara sin effekt. Vi la en mörkare nyans i botten och matchade ihop det med en härlig nyans på längderna. Coolt!
Puss & kram Anna

 

Barnklipp

Kategori:

Så fint när barn får ha frisyr :)

Här ser ni före och efter på fina Viktor.

Puss & Kram

Anna

Efter bröllop kan man klippa av sig håret. :-)

Kategori: Allmänt

Fantastiska Jenny gifte sig på midsommardagen i år och innan dess valde vi att inte klippa allt för kort i och med att hon ville ha håret uppsatt. Men nu är det bröllopet klart och längden kunde vi ta ner till en otroligt snygg längd, som passar de som vill ha lite sportig stil.
Vi la även en mörk, varm nyans för att hälsa hösten välkommen. Under till fram så finns även lite ljusare partier, som inte syns särskilt väl när håret är utsläppt, men när hon drar bak håret kommer det fram. :-)
Super snyggt frisyr med en som har såååå mycket hår.
 
Före:
 
Efter:
 
Vill även lyckönska Jenny till hennes nystartade företag Rörelseakademin!
 
Puss & Kram Frida

Förvandling!

Kategori: Allmänt

När fina, fina Gunilla kom till mig första gången hade hon hellångt hår nästan ner till midjan. Men eftersom hon är en tuff tjej var hon inte bangen på en förändring. Då klippte vi axellångt, men har med tiden fortsatt oss uppåt till en kortare, tuffare frisyr. Förr har vi lagt snälla koppriga toningar några gånger, nu gjorde vi lite mer skillnad.
Snygg frisyr som vi denna dag gjorde till en elegantare variant och otroligt fina färger. Speciellt på en tjej som passar otroligt bra i varma nyanser.
Fantastiskt!
 
Förebild uppe till vänster, efterbild resten.
Puss & Kram Frida
 

Snygg färg och klipp!

Kategori: Allmänt

Jättefina och duktiga skidåkaren Britta Norgren var in och fixade barret i veckan! :-) Vi kom överens om att klippa ganska mycket kortare och lägga en mörk mustig, höstlik nyans. Härliga tider!

Kolla in!
 
Puss & Kram Frida
 
 
 
 

Barnklipp

Kategori:

Mysiga Maja och Ellen kom och klippte sig inför skolstart. Självklart ville tjejerna ha sprayfärg och glitter i håret. Vilken lycka :)
Puss & kram Anna

Mustigt

Kategori:

Bästa Bibbi kom och behövde fixa svallet. Tanken var att vi skulle färga henne röd men eftersom hon ska åka utomlands tänkte vi om då saltvatten sol och bad inte är det bästa för den röda färgen. Vi valde istället en mörk mustig nyans såhär inför hösten och jäklar vad snygg hon blev! Se själva!

Vi älskar erbjudanden

Kategori: Allmänt

Vi älskar erbjudanden och vill därför ge alla föräldrar ett supererbjudande inför skolstart. Vid bokning av 2 st barnklipp sänker vi priset till 250:-/barn (ord pris 280:-) Passa på, skolan närmar sig och tiderna blir färre!
Boka på 063-51 27 07 eller ring 070-369 25 35 eller 073-077 30 48.
Vi ses! 
Puss & Kram
Anna & Frida

Blondie!

Kategori: Allmänt

När man gör en helblekning på rätt person är det bara så galet snyggt!!
Elise heter denna tuffa tjej, och se själva... :-)
 
Före:
 
 
Efter:
 
Snyggt!

Puss & Kram Frida

Härliga måndag

Kategori: Allmänt

Återigen måndag och vi är redo för ännu en vecka på salongen.
Idag står utväxtfärgning slingor och klipp på schemat. Före och efterbilder hittar ni här senare.Det finns några lediga tider i veckan och för att boka ringer ni på 063-51 27 07
Puss & Kram 
Anna & Frida

Vi fortsätter trenden

Kategori:

Vi fortsätter på trenden med mörk botten "utväxtfärgning" fast tvärtom :)
På goa Ella la vi en mörk botten och fräschade på längderna med lite ljusare slingor tillsammans med en kall ton. Därefter klippte vi lite toppar och klippte till hennes längder i övrigt. Så himla fint!
Puss & kram Anna

Utväxtfärgning

Kategori: Allmänt

Tänk, av att bara färga utväxten ser hela håret så mycket fräschare och glansigare ut. Att få ha den känslan är alla värda!
 
Här kommer lite bilder på vackra Sara!
 
 
Puss & Kram Frida

Inspireras..

Kategori: Allmänt

Söta Therese kom in och fixade håret idag. Hon hade fått inspiration av en bild hon sett på vår blogg tidigare. Så vi fortsätter trenden med snygga färger, effekter och ett otroligt fint djup!
 
Före:
 
Efter:
 

Puss & Kram Frida

Bilder

Kategori:

Lite salongsbilder :)

Mörkarefärgning

Kategori:

Anna kom in och var trött på sin färg och ville ha något mörkare. Vi bestämde oss för en intensiv brun för att få djupet i färgen. Vi toppade även på hennes längder och klippte ur hennes uppklippning. Här ser ni före och efter.
Puss & Kram
Anna

Ny trend!

Kategori: Allmänt

Ombre är supersnyggt och superpoppis. Men så kom fina Julia in och hade en bild i mobilen på en helt ny trend, i alla fall för mig.
Enligt den snygga bilden skulle det se ut som praktiskt taget en omvänd ombre. Där jag la mörkare nyans i botten som en utväxt. Så himla roligt med något helt nytt och så fint med djup i den blonda färgen. 
 
Före:
 
Efter:
 
Puss & Kram Frida
 

Ombre

Kategori:

Snygg ombre + snygga Therese= fantastiskt! Behövs inte fler ord!
Puss & Kram
Anna

Höstkänsla på ingång

Kategori: Allmänt

Hösten närmar sig med stormsteg och snygga Amanda var redo att fixa håret med höstlikt. Tidigt i våras gjorde vi en ombre-färgning som funkat och sett fin ut hela sommaren. Men nu var det på tiden att hitta på något nytt. Amanda ville ha en brunröd nyans som inte skulle vara för snäll, men inte heller för knallig eftersom hon redan förra vintern hade eldig och snygg knallröd färg.
Nytt ska det vara! :-)
Jag började med att lägga en mörkare toning med lite rött i för att få bort det blonda utan att det skulle bli en dassig nyans. Sedan brassade vi på med en mörk färg i botten och knallröda längder som jag kunde lägga i och med att hon hade ett så mörkt utgångsläge utan att det skulle bli för knallrött slutresultat.
 
Före:
 
 
Efter:
 
 
Både jag och Amanda blev kanonnöjda med resultatet. Jämn, glansig och snygg färg. :-) Jag lockade även till det och för att färgen skulle göra sig rättvis tog vi även en bild ute i solen.
 
 
Puss & Kram Frida
 
Ps. Det är även Amanda som gjort vår blogg så fin. Tack för det! :-)

Blond och kortklippt

Kategori:

Idag kom Charlott min "gamla" fritidsfröken. Hon var den som lärde mig simma som sen blev min kollega för nått år och nu idag fick jag äran att vara hennes frisör. Tänk vad åren går och Charlott är lika fin idag som då. Idag klippte vi henne i en kort härlig frisyr och gjorde massa blonda slingor. Här ser ni en blöt före bild och slutresultatet :) Så fin!

Puss & Kram Anna

 

 

Sommarbrudar

Kategori: Allmänt

Juni 2012 var verkligen en månad i bröllopsklockornas tecken. Jag hade minst en brud varje helg och under midsommar var jag ner och jobbade i Värmland, närmare bestämt Skillingmark. Här kommer lite bilder av den vackra bruden Jennys hår.
Jenny har en ganska kort graderad page (bob). Så jag la i lite utfyllnad och rejält med löshår. Bilderna är tagna lite eftersom frisyren blir klar. Och som ni ser är jag ingen fotograf, färgen ser så konstig ut på tredje bilden en jag la väl på nån blixt av något slag. :-) Så färgen ser ni bättre på de andra bilderna.
Eftersom Jenny ville ha slöja i kyrkan så valde jag att sätta blommorna ganska högt upp så att de skulle sitta fint till slöjan. Jag hade som plan i början att ha lite hår hängande som på andra bilden, men eftersom det regnade och var väldigt fuktigt, var det lika bra att sätta upp allting så att det inte skulle vara raka tåtar som hängde lte var stans. 
 

Det är alltid lika roligt med brudar och bröllop. Underbar känsla hela dagen och jag ser det som ett otroligt privilegium att få vara med från morgonen och se det hela växa fram.
 
Puss o Kram Frida

Bottenfärg och klipp

Kategori:

När Solveig kom hade hon olika färgade slingor och utväxt. Vi bestämde oss för att lägga en varm bottenfärg och spara lite av slingorna ( syns lite dåligt på bilden) Sedan klippte jag henne i en kort och tuff frisyr. Snyggt! Puss & Kram Anna

 

Blond och fin

Kategori:

Idag kom fina, härliga Therese till salongen för att fixa håret. Therese är inte rädd för att färga men erkände att hon trivs bäst i att vara blond. Vi fixade därför till hennes utväxt blond och fin och jämnade till hennes längder och uppklippning. Fräscht!

Puss & Kram Anna

Sockersöt

Kategori:

Sockersöta Emma Wall kom och ville fixa sin utväxt och klippa sig. Emmas egna färg är så naturligt askig vilket gör slingorna så fina ihop. Vi slingade alltså hennes utväxt och sedan klippte vi av 1 dm av hennes längd. Oj så fin hon blev! Puss & Kram Anna

Färgning av fransar

Kategori:

En liten före och efter bild på fransfärg. Så fint! Puss & Kram Anna

Höstfina!

Kategori: Allmänt

Vi på Style by Anna & Co. vill så klart göra så mycket som möjligt för att ni ska slippa känna er grå och trista när höstmörkret närmar sig. Därför kommer vi att samla in alla kvitton hos vardera frisör för er som gör långbehandlingar (klipp och färg) från och med idag den 6 augusti till och med 30 september.
Den 1 oktober presenteras de två vinnarna här på bloggen.
 
 
En av Annas kunder och en av Fridas kunder vinner då valfria produkter från dennes sortiment för 500 kr. Så alltså lottar vi ut priser för 1000 kr i augusti och september.
 
Missa inte chansen att vara med i den utlottningen! :-)
 
 
Puss & Kram
Anna (nedre hyllan) & Frida (övre hyllan)
 
 
 

P r e m i ä r i n l ä g g

Kategori: Allmänt


Nu är det ungefär en månad sedan jag började på jobba här på Style by Anna & Co tillsammans med Anna. För er som inte vet vem jag är tänkte jag ge er en kort presentation.

Jag heter alltså Frida Linnér, jag kommer ursprungligen från Sollefteå där jag drivit mitt företag Snygg make up och kreation, då främst som professionell make up artist. För några år sedan flyttade jag hit för att under ett år gå frisörutbildning och sedan dess har jag blivit kvar. 2 juli valde jag att börja jobba hos Anna och har inte ångrat mig en sekund! Trivs otroligt bra tillsammans med denna fina och duktiga tjej som min kollega. :-)

Jag är inte lika vass som Anna på att komma ihåg att ta före och efter bild. Men lite bilder från denna sommar bjuder jag på med bland annat en av brdarna från i sommar.
 
 
Puss & Kram
Frida

Klipp & sling

Kategori:

Idag var det goa Sandras tur att få fixa håret. Vi fixade hennes utväxt genom att dra massa tunna slingor i hätta och vi klippte även av en bit på längden och bättrade på uppklippningen. Klassiskt och alltid lika fräscht och fint! Puss & Kram Anna

 

Så fin

Kategori:

Härliga Rebecka gav mig mer eller mindre fria händer med vilken färg vi skulle färga. När hon kom hade hon lite olika nyanser efter att ha färgat hemma så vi bestämde oss för att först och främst jämna till resultatet och behålla henne mörk. För att få fram hennes fina ögon blandade vi även i lite mahogny och violett vilket gör helheten så mustig och fin. Fantastiskt fin både på in och utsidan! Puss & kram Anna