Fina fina Sabina

Kategori:

Vi påbörjade Sabinas förvandling från väldigt mörk brun till blond för ca 1 månad sen. Sabina hade bestämt sig för att bli ljusare och ljusare skulle hon få bli men också medveten om att det skulle bli ett projekt :)

Första besöket gjorde vi en avfärgning och la sedan en toning för att få en jämn nyans på det innan nästan svarta håret.

Idag drog vi massvis med slingor för att få upp ljusheten och la sedan en bottenfärg för att få ett djup i färgen. Hur snyggt som helst!

Puss & Kram

Anna

Gästspel med naglar

Kategori:

Idag var Åsa Kvarnlöf och gästspelade hos oss i salongen då hon fixade Fridas naglar. Trevligt tycker vi :)

puss & kram

Anna & Frida

Löning

Kategori:

Äntligen löning! Det firar vi med ett bra erbjudande på shampo och balsam från Wella. Shampo&Balsam 250kr (ord pris 320:-) Välkommen in till oss!

Utväxt och slingor

Kategori:

Ett av dagens projekt, glömde självklart förebilden men vi penslade kundens utväxt samt la i lite guldiga slingor för att få mer liv i håret. Puss & kram Anna

Äntligen tillbaka!

Kategori:

Nu är vi äntligen tillbaka på salongen passa på att boka in de sista tiderna inför stråket! Puss & Kram Anna & Frida

Vinnarna

Kategori:

Vinnarna av Olearys banden är Karin Bergkvist , Jonas Nilsson & Marie Kvarnlöf! Grattis!!! Era band finns att hämta på STYLE BY ANNA & CO, residensgränd 20. Puss & Kram Anna & Frida

Ooooolearys!

Kategori:

Vi är överlyckliga över att Olearys gett oss några "vip" band till deras tält under yran. Självklart kommer vi att lotta ut dessa band till de kunder som varit hos oss under juni/juli månad. Vinnarna släpps här på bloggen och på fb sidan under eftermiddagen så börja ladda för stråket redan nu! STYLE BY ANNA & CO <3 Olearys Puss & Kram Anna

Moroccanoil

Kategori:

Har köpt en moroccanoil idag. Är den lika fantastisk som alla säger? :) Puss & Kram Anna

S e m e s t e r

Kategori: Allmänt

Hej alla läsare, kunder och andra :)
Efter en hektisk vecka med massor att göra så går nu både jag och Frida på en veckas semester och salongen kommer därför att vara stängd hela v 29. Bloggen är uppdaterad med lite vad som hänt i veckan mer kommer senare. Förhoppningsvis kommer vi att kunna presentera en överraskning till veckan så håll utkik på bloggen. Om ni undrar över något eller vill boka tid finns vi alltid tillgänglig på våra mobiltelefoner. Anna 070-3692535 Frida 0730773048. Ha en fantastisk vecka och återigen tack för denna!
Puss & Kram
Anna

Klipp och sling

Kategori:

Mysiga Ella behövde bättra på de blonda nyanserna då hon gått från mörk till ljus och hade mycket guld i längderna. Vi slingade igenom längderna och klippte en snygg page på hennes. Hon blev så snygg! ( tyvärr ger kameran återigen inte rätt ljus åt färgen)

Ljust

Kategori:

Madde kom förbi och bättrade på hennes utväxt! Ljust och superfint!

Härliga Charlotta

Kategori:

Lotta var less på hennes blonda nyanser och hade försökt spara ut hennes egna naturliga färg länge . Då det blir sån kontrast från hennes naturliga och det blonda ville hon få bort det ljusa utan att lägga någon färg i botten. Lotta envisades om att vi bara skulle lägga på längderna medan jag tyckte vi skulle lägga toning på allt. Men go som hon är så fick hon som hon ville. Först rödpigmenterade vi sen la vi en toning som skulle smälta in så bra som möjligt. Resultatet blev riktigt bra, tyvärr så är ljuset lite dåligt på bilden.

(nästan så det ser fläckigt ut av ljuset, fick tyvärr inte till någon bättre bild)

 

Puss & Kram Anna

Förändring

Kategori:

Elena ville ha förändring, då hon hade många färger sen innan bestämde vi oss för att lägga en helfärg. Då hon är så mörk i sig själv la vi en mörk mustig ton som passade perfekt till hennes egna toner. Vi klippte sen topparna och klippte upp håret rejält så hon skulle få bättre svall på sina naturliga lockar. Snyggt!

Puss & Kram Anna

Ljusare

Kategori:

Malin var trött på sin mörka färg och ville bli ljusare. Vi drog massvis med folieslingor och la därefter på en kall toning. Superhärligt och sommarfräscht! Puss & Kram Anna

Naturligt

Kategori:

Anna upplevde sig själv lite för ljus och ville försöka få en färg mer lik hennes egna så vi tonade ner henne i en lite mörkare naturlig nyans. Vi klippte även upp hennes hår i nacken och behöll hennes längder framtill för att få en snygg feminin känsla.

Sockertoppen

Kategori: Allmänt

Jag nämnde i ett tidigare inlägg att Frida är ledig denna vecka från salongen. Varför Frida är ledig är för att hon tillsammans med sin sambo Robin anordnar ett läger för barn med diabetes. TV 4 var i Rossön och gjorde ett reportage om lägret som ni kan se här nedanför.
Mer info hittar ni på www.bryntes.se
 
 
Fantastiska människor!

Puss & Kram Anna

Semester

Kategori: Allmänt

Nu när sommaren äntligen är här kommer både jag Anna och Frida att ha lite semester. Frida är ledig v 28( jobbar egentligen men då på sockertoppenlägret) och v29 och Anna kommer att vara ledig v 29. Detta innebär alltså att vi kommer att ha helt stängt under en vecka men ni kan givetvis nå oss för tidsbokning via våra mobil telefonnr Anna 070-369 25 35 Frida 073-077 30 48. Frida går alltså att boka igen från den 23/7 och jag Anna finns här denna vecka med några få lediga tider kvar annars går det bra att boka igen från den 23/7.
Puss & Kram
Anna & Frida

Dip and dye

Kategori: Allmänt

Frida gjorde en härlig dip and dye färgning på en kund igår.
Med favoritärgen förstås.

Vår vinnare

Kategori: Allmänt

Igår kom Emma och hämtade sitt säsongskort på Marité.
Puss & Kram
Anna & Frida

Och vinnaren är...

Kategori: Allmänt

Emma Anna Magnina Hom!
Du har vunnit ett sommarkort på Marité för att du har varit in och "gillat" vår sida på facebook.
Välkommen in att hämta ditt kort på STYLE BY ANNA & CO Residensgränd 20 i Östersund.
 
Grattis och hoppas du får en fantastisk sommar med Marité
 
Puss & Kram
Anna & Frida
 

Klipp och toning

Kategori: Allmänt

Emma har haft löshår  i två månader och de senaste gångerna har hon tonat håret med löshåret i. Då hon nu bestämde sig för att plocka ur löshåret kände hon att hon behövde klippa igenom håret och då färgen var så pass ojämn så fixade vi det i samma veva. Vi valde att lägga en mörkbrun/maghogny toning. Så fint! Det är sådana här gånger man funderar på att bli mörk. :)
Puss & Kram
Anna

Tufft

Kategori: Allmänt

Goa Mimmi kom hit för att fixa barret ;) Och som jag längtat att få klippa en sån här frisyr, så jävla snyggt!
Puss & Kram
Anna

Effekt

Kategori: Allmänt

ÖFK´s sjukgymnast Jennifer Taylor var trött på hennes blonda hår tillsammans med hennes utväxt. Jennifer hade själv en idé om att bli mörk men ville gärna lämna lite av det blonda. Vi bestämde oss för att lägga en intensiv mörkbrun toning i hela håret förutom den blonda effekten som vi sparade. Här ser ni resultatet. Riktigt fin färg!
Puss & Kram
Anna

Prislista

Kategori: Allmänt

Här kommer vår prislista.
 
STYLE BY ANNA & CO
 
Klippning                                            400:-
Herrklippning                                       350:-
Barnklipp (under 10 år)                         280:-
Bottenfärg                                           700:-
Färg/Toning                                         800:-
Flerfärg fr                                            900:-
Slingor i hätta                                      750:-
Folieslingor fr                                       850:-
Avfärgning fr                                         500:-
      Uppsättning                                         750:-/tim
      Bruduppsättning                                   900:-/tim
Tvätt inkl fön                                         300:-
Frans och Brynfärg                               270:-
Endast frans eller brynfärg                     150:-
Inpackning                                           150:-
 
 
Puss & Kram
Anna & Frida

Marité

Kategori: Allmänt

För alla som varit in och gillat vår sida på facebook Style by anna & co sker imorgon en utlottning av ett säsongskort på Marité. Gå in och gilla du också, vinnaren dras imorgon torsdag!
Puss & Kram
Anna & Frida

Mera slingor

Kategori: Allmänt

Fina Therese Skalman kom och ville fixa sin utväxt som på ett sätt var riktigt snygg så vi började fundera på om vi skulle ha sparat den men vi bestämde oss för att göra henne naturligt solblekt och spara ganska mycket att hennes mörka underton. Inte svårt att lyckas på en naturlig skönhet men här ser ni före och efter.
Puss & Kram
Anna

Erbjudande

Kategori: Allmänt

Vi firar att Frida har börjat och att solen har kommit till oss med ett supererbjudande. Köp två valfria produkter från L´oréal och få ett par supersnygga solglasögon på köpet!
Puss & Kram
Anna & Frida

Slingor

Kategori: Allmänt

Vi började veckan med att slinga Kristins utväxt till en blond naturlig nyans som passade bra till hennes längder.
Jag bjuder självklart på en före och efterbild.
Puss & Kram
Anna

Naglar

Kategori: Allmänt

Jag var och gjorde underhåll på mina naglar i fredags hos fantastiska Berit Bibbi Lundström som från och med den 4/7 kommer att sitta hos oss en dag i veckan och göra naglar. Gå in och boka på  www.nagelgallerian.com och välj Bibbi som utöver i bokadirekt. Du kommer garanterat bli nöjd!
Puss & Kram
Anna

Frida Linnér

Kategori: Allmänt

Som ni kanske vet har jag varit själv på salongen nu i en månad. Men på måndag smäller det för då börjar duktiga Frida Linnér hos mig som är utbildad frisör och make up artist. Frida har tidigare arbetat som frisör här i Östersund på Studio Sara men jag har nu fått lyckan att värva henne till mig! Det känns helt fantastiskt att få jobba tillsammans med en så duktig och driven frisör. Välkommen Frida!
Puss & Kram
Anna

Bortskämd

Kategori: Allmänt

Men hur GLAD blir man inte då när det kommer ytterligare ett blombud till mig på salongen. Det var underbara Johanna Nilsson som skickat blommor och choklad för att önska mig lycka till! TACK bästa du! Vilka fantastiska vänner jag har, TACK återigen för allt stöd!
Puss & Kram
Anna