Trött och tråkig färg? = Trött och tråkigt hår!

Kategori: Allmänt

Självklart är ett tråkigt hår ett litet bekymmer som man lätt kan ordna!
 
Goa Carina ville fixa till sitt hår med bottenfärg och lite slingor. Och vilken skillnad det blev! :-)
 
 
En av mina grymma gympakollegor, Dittan, i Rossön ville fixa sin utväxt, men inte bli för ljus nu mot vintern. Istället drog vi lagomt många slingor som vi inte blekte allt för hårt! Utan krämigt och snyggt vart resultatet!
 
Fina Elaine ville även hon fixa utväxten med ljusa slingor. Elaine är en person som är ganska mörk och fin i hyn året om, så hon passar i det riktigt ljusa även på vintern. Vi la slingor så att det skulle matcha riktigt bra med de solblekta slingorna från i somras. :-)
 
 
Puss & Kram
Frida

Fina fräscha färger!

Kategori: Allmänt

Fina Marias hår hade solblekts ganska friskt över sommaren, så det var helt klart dags att göra något snyggt av det. Och snyggt blev det! :-) Jag valde att lägga en lite kallare färg såhär mot hösten, men även med inslag av lite varmare toner.
 
 
Söta Frida hade som många andra efter sommaren testat att på egen hand lägga en lite mörkare ton. Grejen som ofta händer är att håret inte har tillräckligt med röda pigment för att färgen ska bli fin, utan den slår istället åt det gröna hållet. Så tipset av mig är att ta hjälp av en frisör innan ni gör ett sånt projekt på egen hand. Vi lyckades fräscha till färgen. :-)
 
 
Härliga Lena ville även hon fräscha upp håret inför den stundande hösten. Vi valde att göra henne lite mörkare och klippa längderna ganska mycket. Snyggt blev det minsann! :-)
 
 
Hoppas ni får en fantastisk start på denna vecka!
 
Puss & Kram
Frida

Modig och mogen

Kategori:

Världens modigaste och klokaste 10 åriga tjej ville klippa och slinga sig hos oss men efter lite funderingar så bestämde hon sig för att inte slinga då hon har så fint hår redan. Däremot bestämde vi oss för att klippa av en hel del längd så det skulle bli lite förändring.
Supersnyggt och härligt hår!
Puss & Kram
Anna

Projekt

Kategori:

Klara hade färgat mörkt men vill bli så ljus igen. Detta är alltid ett projekt då det kan ta lite tid. När hon kom hade hon ljusa slingor men håret var fortfarande för mörkt. Så vi la ännu mera slingor för att försöka få henne ännu mer ljus. Då hon har lite mörkt kvar så kan det behövas en omgång till men viktigt är att håret får vila lite och bli ompysslat med inpackning innan det är dags igen :) (tyvärr faller det lite skugga på längderna som inte gör nyansen rättvisa)
Puss & kram
Anna

Sjukt snyggt!

Kategori:

Goa Sara hade bokat tid för klipp och färg och hade en idé om hur hon ville göra. Hon hade med sig olika bilder på färg och valet av färg blev klockrent. Vi förvandlade en snäll och söt tjej till snygg och tuff . Fantastiskt snyggt och trendig med en rak page och en intensiv brunfärg.
Puss & Kram
Anna

Ett annolunda projekt!

Kategori: Allmänt

Vickan kom in till mig och ville fixa en rolig färg i hennes hår. Eftersom hon inte färgar håret särskilt ofta tänkte jag inte lägga så det syns en utväxt så snabbt. Därför varvade jag ljusa slingor i olika styrkor och även en mörkare ton. Som ni ser har Vickan ganska stor andel gråhår och i luggen har hon ett parti som är helvitt. Alltså superroligt och lite annorlunda hår att hålla på med. Men vem gillar inte utmaningar?! :-)
Väldigt snyggt resultat med mer nyanser i håret!
 
Puss & Kram
Frida

Effekter

Kategori: Allmänt

Än är inte Ombre ute, snarare tvärtom. När jag och Anna var på färgkurs för några veckor sedan var Ombre absolut med på schemat.
Fina Sara ville göra en Ombre i hennes fina hår. Vi la en ganska varm botten och mötte upp med blekning på längderna. Snyggt blev det minsann! :-)
 
 
Bästa Adam har haft blått hår förr, och väl till hans födelsedag var det dags för att få håret blått igen! Snacka om cool kille! :-)
 
Puss & Kram
Frida
 
 

Höst

Kategori:

Bästa Jossan var fortfarande härligt sommarblond när hon kom till salongen men ville göra något mer höstligt. Då hon trivdes bra med de ljusa slingorna bestämde vi oss för att spara lite av det ljusa och pensla bottenfärg varvat med mörka slingor i hela håret. Galet vacker är vad hon är!
Puss & Kram
Anna

Öppettider

Kategori: Öppettider

Då det är många som frågar efter våra öppettider tänkte vi att lägger upp dem under fliken Öppettider till vänster här på bloggen.
 
Vi har öppettider som passar dig.
Vi erbjuder tider från tidig morgon till sen kväll samt helgöppet när du ringer och bokar.
Drop in i mån av tid från kl 10.00 alla vardagar.
Vi finns här från kl 10.00 på vardagarna för att besvara era bokningar.
Bokar gör ni genom att ringa 063-570727
Eller varför inte maila oss på facebook eller skicka sms :)
Frida 073-077 30 48 Anna 070-369 25 35
 
Puss & Kram
Frida & Anna
 
 

Ljust

Kategori:

Superhärliga Ulrika kände sig för mörk i underhåret och ville bli ljusare. Vi ljusade upp hennes botten och la sen massor med folieslingor i hela hennes låååånga tjock fantastiska hår. Det tog en bra stund men det är det alltid värt med tanke på slutresultatet. Som jag sa tänk att få se ut såhär när man är 40 :)
Puss & Kram
Anna

Rockigt

Kategori:

Min kund hade bara låtit håret växa från ganska kort till en page. Hon trivdes bra i kort men ville ändå behålla lite längd och ha en lättskött frisyr.
Jag klippte därför upp håret en bra bit och skar ur en hel del tjocklek för att få frisyren spretig och rockig. Vi la även en snygg mörk mahogny/lila höstnyans.
Puss & Kram
Anna

Effekt

Kategori:

Min kund var redo för något nytt. När hon kom hade hon en mörk botten med blandade ljusa slingor i längderna.(glömde ta före bild) Jag färgade hela håret mörkt och la sen en magma effekt i luggen. Resultatet blev precis som önskat. Så snyggt!
Puss & Kram
Anna

Nya tider!

Kategori: Allmänt

Jag har haft otroligt fullt upp senaste veckorna, dels med jobb på superfina salongen här i Östersund. Men även på min nya salong i Rossön, där jag kommer att jobba 4 dagar i månaden framöver. Det är otroligt spännande och fantastiskt roligt! Därav den dåliga uppdateringen från min sida. Men här kommer i alla fall en liten uppdatering från de senaste veckorna! Tur att finaste Anna är duktigt på att uppdatera denna blogg! :-)
 
Salongen i Rossön
 
Här kommer lite före- och efterbilder.
 
Skidesset Emil Jönsson ville göra sig lite snyggare! Så det blev en kort och fräsch frisyr. Och han ser ju ut att vara nöjd! :-)
 
Fina Karin behövde fylla på sina slingor och klippa en frisyr. Snacka om fina nyanser och snygg frisyr! :-)
 
Härliga Elin kom in och var less på sin ombre, men ville ändå gå åt det ljusare hållet med hela håret. Självklart är det en process som kan ta lite tid. Vi la en mörk mustig färg i botten och slingade så att nyanserna blev kolafärgade. Tonade även bort ombren med hjälp av mörka slingor. En bra början helt enkelt! :-)
 
Tänk vad en klippning kan göra! Denna snygga tjej fick jag klippa bort ca 20 cm på. Och såå mycket snyggare blev det. Med fräscha toppar och en helt annan tjocklek. Det är till och med som att hårets nyans blir snyggare. :-)
 
Puss & Kram
Frida

Koppar

Kategori:

Supergoa Sandra ville bli ljusare och gärna prova koppar. Vi slingade upp massor med ljusa slingor och efter att vi velat fram och tillbaka valde vi att lägga koppar ;) Så sjukt snygg!
Puss & Kram
Anna

Naturligt

Kategori:

Som ni ser så hade Anna en bra bit utväxt och ville även klippa bort 1 dm av längden. Vi slingade upp utväxten och nyanserade sen hela håret i en lätt kopparton då. Supernarurligt!
Puss & Kram
Anna

Måndag den 15/10

Kategori:

Imorgon måndag kommer vi ha stängt på salongen fram till kl 16.00. Det går självklart bra att boka tid då vi kopplat vidare telefonen. Om vi inte svarar så lämna gärna ett meddelande så ringer vi upp så fort vi bara kan :)
Puss & Kram
Anna & Frida

Lördag

Kategori:

I lördags var vi på en färgkurs med märket Goldwell för att få lite ny inspiration. Fantastiskt duktiga frisörer och helt klart det vi va ute efter INSPIRATION. Mer bilder kommer senare!
Puss & Kram
Anna & Frida

Härligt!

Kategori:

BIBBI

Kategori:

Bästa Bibbi älskar förändring och hade den här gången bestämt sig för att försöka bli ljusare upptill men behålla det mörka under. Då Bibbi tidigare har varit rödhårig och sedan rödbrun så var självklart detta en superutmaning. Dom röda pigmenten är inte det lättaste att få bort men självklart värt ett försök ;)
Supersnyggt resultat men för att bli blondare krävs mer slingor!
Puss & Kram
Anna

 

Från långt till kort

Kategori:

Min kund var trött på sin längd och ville ha något nytt. Då hon inte var rädd att ta bort en bit av längden så klippte vi henne i en uppklippt kort frisyr men ändå lite längd framtill. Fantastiskt bra resultat. ( tyvärr dålig bild)
Puss & Kram
Anna

Koppar

Kategori:

Vackra Marie var nyfiken på koppar så vi gjorde massor med slingor i olika nyanser som vi sen nyanserade lätt i koppar. Så vacker!
Puss & Kram
Anna

Herrfrisyr

Kategori:

Vi har fått många frågor om vi klipper killar också och självklart gör vi det! Vi har bara varit alldeles för dåliga på att ta bilder men här får ni vår första herrfrisyr på bloggen, glömde givetvis ta före ;)
Bilden är iallafall på snyggErik som var galet långhårig när han kom.
Puss & Kram
Anna

Askigt

Kategori:

Ödffs Anna Jonsson kom och ville göra hennes hår mer askigt. Jag blev så ivrig att jag glömde ta före bild. Det är så galet roligt att få färga dessa nyanser då det är en favorit hos mig. Bilden ger inte rättvisa men fasen så snyggt det blev!
Puss & Kram
Anna

Blond nr 2

Kategori:

Efter att Anna provat att ha en naturlig brunfärg ett tag kände hon att det var dags för lite slingor. Vi la lagomt med slingor för att det skulle blandas upp med hennes tidigare brunfärg. Så härliga nyanser.
Puss & Kram
Anna

Blond

Kategori:

Vad är det med alla oss blondiner som får för oss att vi ska kunna trivas i en annan färg än blond ;) Härliga Anna hade testat det här med utväxtfärgning men saknade sitt blonda svall så vi förvandlade henne åter till blondin igen. Det är något speciellt med oss blonda :)
Superfint hår på en superfin tjej!

Underbara höst!

Kategori: Allmänt

Jag behöver gå en minnes kurs i att ta före- och efterbilder! Nu har jag missat massor i 2 veckor. Men jag ger er någon liten bild från denna vecka och så LOVAR jag att förbättra mig till nästa vecka! :-)
 
Idag kom ett otroligt mysigt och trevligt par in för att klippa sig! Kolla in vilket snyggt par!
Denna dag kunde inte ha börjat bättre. De fick mig verkligen på ett gott fredagshumör!
Tack för det! :-)
 
I veckan har jag även klippt söta, söta Moya. Hon var modig nog att klippa av ca 15 cm och dessutom klippa upp håret! Lockar, färg och glitter var en självklarhet!
Fina Lena var less på sitt blonda hår och ville åter göra sig mörk efter en tid som blondin. Hon ville ha en nyans som gjorde att hon inte kände av utväxten redan efter några veckor. Hon ville även ha håret ljusare och ljusare längre ner i längderna, alltså en ombre.
 
Före:
 
Efter:
 
Snyggt!
 
Puss & Kram
Frida

STUDENTRABATT

Kategori: Allmänt

Om vi inte sagt det tidigare så tänkte vi tala om att alla studenter har 10% rabatt hos oss mot uppvisande av mecenatkort.
 
Vi älskar ju erbjudanden!
 
Puss & Kram
Anna & Frida

Helgens bravader

Kategori:

I helgen var det som sagt ÖFK dagen som gällde. Vi från STYLE BY ANNA & CO fanns på plats och färgade alla härliga barns hår i massvis med färger. Därefter var det dags för TV matchen som spelades mellan TV laget och ÖFKs veteraner. Det var en fantastisk dag som avslutades med middag på plaza och självklart en lång utekväll. Ett stort TACK till ÖFK som anordnat en bra dag där vi fick vara med och även ett stort tack till våra vänner i TV laget för att ni förgyllde vår kväll!

Nu är det en ny vecka på salongen som gäller, vi ses!

Puss & Kram

Anna & Frida

I