Ljust ljust ljust

Kategori:

Goa Mia har även hon tagit den långa vägen från att ha varit blond till brunett och nu blond igen. Det är ingen kort väg att gå men det bästa är att det går :)
Då Mia ville bli riktigt ljus igen så la vi massor med slingor och resultatet blev supersnyggt!
Puss & Kram
Anna

ÖFK DAGEN

Kategori: Allmänt

Vi ses väl där?
Puss & Kram
Anna & Frida

Fina nyanser

Kategori:

Mysiga Helena kom och ville göra något åt hennes slingor som hon idag tyckte var lite för breda då hon gått från mörk till ljus. Då hon redan innan hade massor med fina nyanser så valde jag att blanda upp hennes tidigare slingor med enbart ljusa för att det inte ska bli för mycket olika nyanser. Resultatet blev supersnyggt. Återigen är det dålig ljus på bilderna men det är roligare att lägga upp en bild än ingen alls.
Puss & Kram
Anna

Fria händer

Kategori:

Bästa Marie sa att jag fick fria händer och jag har under en väldigt lång tid velat göra henne mörkare. För att inte färgen skulle kännas för "tung" blandade jag i lite lila så det blir ett sådär snyggt lyster i färgen. Tyvärr så blir bildkvalitén alldeles för dålig nu när vi börjar gå mot mörkare tider så vi ber er ha överseende med bilderna. Här nedan ser ni iaf både före och efter. Hur snygg får man va i såhär mörkt?!
Puss & Kram
Anna

Slingor

Kategori:

Härliga Karin kom förbi och ville fixa utväxten. Vi drog som vanligt massor med slingor. Vilken skönhet!
Puss & Kram
Anna

TAGES

Kategori:

Världens underbaraste bästa Frida kom förbi och gav oss lyxigt paket med kakor från Tages, TACK snälla! Vi blir ju så glada! Underbart att få bjuda sina kunder på lyxiga kakor.
Puss & Kram
Anna & Frida

ÖFK dagen

Kategori: Allmänt

Ni missar väl inte ÖFK dagen!
Under ÖFK dagen den 29/9 kommer vi från STYLE BY ANNA & CO att finnas på plats för att ge alla goa barn gratis sprayfärg i håret. 
Ta med hela familjen.
Vi ses där!
Puss & Kram
Anna & Frida
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vacker x 2

Kategori:

Efter vackra mamman var det vackra dotterns tur. Vi ljusade upp Johannas botten och fyllde på med massa blonda kalla slingor. Så härligt blond!

Fortsättning av veckan..

Kategori: Allmänt

Fantastiska Rebecca ville göra sig lite mer höstlik efter en sommar med mycket solblekta slingor, dock ville hon inte känna sig för mörk och ville inte ha en helfärg. Så vi jag la en lite mörkare botten och blandade upp de kvarvarande slingorna med lite mörkare nyans.
Det blev så snyggt!
 
 
Fina Sara hade blivit less på sin ombre och ville göra sig helmörk igen. Inga problem! :-)
Vi la såklart färg i utväxten och sedan mörkade vi ner topparna till samma ton som det övriga håret.
Allt klär en skönhet, eller hur man brukar säga!
 
 
Victoria var less på färgen på sina längder, ville hitta på något nytt utan att känna sig för mörk.
Vi bestämde oss för att fräscha upp hennes färg med en utväxtton som liknade hennes egna, men låg ett steg mörkare. Jag la sedan slingor i 3 olika nyanser för att möta upp hennes superblonda längder. Hon var fin redan innan, men blev såå snygg med denna naturliga ton mot sitt ansikte!
Härliga tider!
 

Söta Jennifer ville ha rågblonda slingor i håret, såklart vi ordnar det.
Men för att inte det skulle kännas för mörkt i ett så långt och fint hår, så var jag ganska försiktig. Om man lägger för mörka slingor på ett ljust hår, i hela håret, så kan jag tycka att det ibland antingen kan kännas randigt eller om man gör tunna många slingor, kan det nästan se lite skitigt ut. Istället blev detta resultat naturligt och snyggt, med mycket fint spel i håret. :-)
Hoppas ni haft en trevlig helg!
Puss & Kram
Frida

Lite av vad veckan har bjudit på.

Kategori: Allmänt

 
 Fina Sofia ville fräscha upp sina toppar, vi klippte en bra bit och allt ser så mycket fräschare ut. Nästan som att hon till och med ser nyfärgad ut, även fast det var flera månader sedan det fixades. Glansigt och fint! :-)
 
 
Ingrid hade en utväxt på ca 3 cm och ljusa slingor plus solblekta längder. Jag la en lite mörkare botten och väldigt varma längder för att få ner mörkhetsläget till en mer passande nyans för höst och vinter. Vi klippte, från en vanlig page upp, till en graderad page för att få en lite mer frisyrkänsla.
Snyggt!
 
Vi tog och testade lite ljusarefärgning i botten. :-)
 
Fortsättning förljer....
 
Puss & Kram
Frida

TACK!

Kategori:

Ett stort tack till ALLA er som kom till oss igår kväll! Tänk att det var kö redan kl 17.30 :)
Det värmer i hela kroppen när så många kommer och stöttar oss.
Hoppas ni hade lika trevligt som vi hade, det här gör vi om!
Fler bilder kommer inom kort.
Puss & Kram
Anna & Frida

Ljusarefärg

Kategori:

Här fixade vi utväxten med ljusarefärgning. Snyggt!
Puss & Kram
Anna

Vacker

Kategori:

Vackra Anneli Forsberg kom och ville göra något nytt med utväxten. Vi ljusade upp hennes botten och la massor med folieslingor. Vilket hår!
( jag glömde förstås återigen att ta före bild)
Puss & Kram
Anna

Höst

Kategori:

Bästa Lena kom och ville bättra på färgen vi la en galet snygg höstnyans!
( jag glömde förstås förebild)
Puss & Kram
Anna

Folieslingor

Kategori:

Malin kom och behövde fixa utväxten. Vi la en massa folieslingor som snyggt blandades upp med hennes egna bruna nyans.
Puss & Kram
Anna

Måndag

Kategori: Allmänt

Äntligen måndag igen och vi är redo för en ny vecka på salongen. Vi vill passa på att tacka för förra veckan och samtidigt påminna om att anmäla er till eventet den 20/9 kl 18.00. Första 15 får en goodiebag plus att det är 20% på hela produktsortimentet under kvällen. Mer erbjudanden kommer att finnas under kvällen. 
Hoppas vi ses!
 
Puss & Kram
Anna & Frida

Kort och tufft

Kategori:

Goa Anngelica kom och ville ha något kort och tufft! Vi färgade en höstig nyans och klippte en tuff spretig frisyr. Tjejen passar galet bra i rött!
Puss & Kram
Anna

Make over

Kategori:

Härliga Carina kände för att göra en något nytt med sitt hår och så blev det! Vi färgade hennes härliga längder i en brun fin nyans klippte av en bit av längden samt att vi klippte upp en bra bit. Här ser ni slutresultatet. Så snygg för att inte tala om 10 år yngre. ;)
Puss & Kram
Anna

Hösten är här!

Kategori: Allmänt

Hösten är här och då vill man ju gärna bli lite mörkare i färgen..

Fina Jennifer ville även hon göra sig lite mörkare, i en rödbrun nyans.
Mycket mycket snyggt! :-)
 
 

Puss & Kram
Frida

Söta Ludwig

Kategori: Allmänt

Söta Ludwig var här och fick en snygg frisyr :)
Puss & Kram
Anna

STYLE BY YOU

Kategori: Allmänt

Ni glömmer väl inte bort att anmäla er ?
 
 
 
 
 

Mörka härliga nyanser

Kategori:

Bästa Lisa kom och gjorde sig höstfin. Vi färgade hela håret i en mörk mustig brun färg med en underliggande mahogny ton. Man blir så sugen på att bli mörk när man färgar dessa nyanser. Vi klippte även av en bit på längden och fixade luggen. Fina Lisa!
Puss & Kram
Anna

Blond med lugg

Kategori:

Fina Maria Örjebo kom och fixade sitt blonda svall och klippte en lång fin lugg. Superfin!
Puss & Kram
Anna

Såå söta!

Kategori: Allmänt

Dessa små sötisar var in och klippte sig. Anna fick klippa lillasystern och jag fick klippa storasyster Emelie. Färg och lite lockar var ett givet val för fina henne.
Se så fina de blev! :-)
 
 
Puss & Kram
Frida
 
 
 

Bilder

Kategori: Allmänt

Snygg utväxtfärg och slingor med en lätt graderad page.
Mycket fräscht! :-)
 
 
Puss & Kram
Frida

Snyggt!

Kategori: Allmänt

 Jag önskar att jag skulle passa såhär bra i lugg!
Snygg bottenfärg och snygga mörka slingor i underhåret.
 
 
Puss & Kram
Frida

Trenden fortsätter..

Kategori: Allmänt

Så otroligt fint hår och så härlig tjej.
Självfallet som syns är så snyggt och lättfixat, jag är lite avis.:-)
 
 
Puss & Kram
Frida
 

Missfärgat..

Kategori: Allmänt

Det är oftast smartare att att fixa håret hos frisören, både för kvalitén och priset.
När hösten närmar sig vill många, tillsammans med mig, ha en förändring i utseende, håret är då nära till hands. Men när man varit ljus på sommaren, kan det vara mycket som spelar in om man vill bli lite mörkare mot hösten.
 
Denna tjej ringde och hade lite panik över sin färg, hon hade velat bli mörkblond.. Men efter att hon lagt en färg hemma blev hon alldeles matt i nyansen, lite åt det gröna hållet. Det är absolut inget ovanligt, men väldigt onödigt för kvalitén. Hon ville absolut bli ljus igen. Men för att ändå få en viss förändring som ser fräsch och trendig ut i höst så lämnade jag bottenfärgen som ändå såg riktigt bra ut. Anledningen till det är att det såg bra ut i botten var för att hon hade en utväxt på ca 5 cm innan hon la i färgen hemma.
 
Det är dock inte alla gånger som kvalitén är så bra att det går att fixa så här lätt.
Så tänk efter, före! :-)
Puss & Kram
Frida
 

Solo

Kategori:

Igår var vi inbjudna till Solos Smyginvigning. Det bjöds på bubbel och buffé och givetvis provade vi några av deras goda drinkar. Tack för en trevlig kväll och kör hårt i höst!
Puss & Kram
Anna & Frida

Från blond till brunett

Kategori:

Idag gjorde vi en total makeover på fina fina Emilinda. Hon var blond med 1 dm utväxt när hon kom och vi kom överens om att färga henne brun och jag fick fria händer med färgen så jag valde en kall brun färg. Ååå så snygg hon blev och som hon passade i brunt! Önskar jag hade en bild framifrån men här ser ni före och efter :)
Puss & Kram
Anna

Ta hand om ditt hår

Kategori: Allmänt

Nu har vi bloggat länge och mycket om blekningar respektive färgningar men aldrig påtalat hur viktigt det är att du tar hand om ditt hår och hur du ska göra för att behålla färgen och kvaliten på ditt hår.
Först och främst är det otroligt viktigt att du använder shampo och balsam för färgat hår. Det är A och O för att du ska ha en snygg färg så länge som möjligt. Och då menar vi inte sådana shampon som ni köper på matbuktikerna utan shampon som säljs hos frisör. Lika viktigt är det för ett blekt skadat hår att du använder reparerande produkter såsom shampo balsam och inpackning. Fråga gärna om du är osäker vi hjälper dig att hitta rätt produkter för just ditt hår.
Ta hand om ditt hår och spara pengar.
Puss & Kram
 Anna & Frida
 
 
 
 
 
 
 

Bästa feedbacken

Kategori:

Hittade fantastisk feedback från en av våra kunder på instagram! Fantastiskt, tack bästa Maja! 

Puss & Kram

Anna

Ljusare Ombre

Kategori:

Idag ljusade vi upp Therese guldiga Ombre till en mer blond Ombre.

Snyggare!

Puss & Kram

Anna

Utväxt

Kategori:

Maja kom och behövde fixa sin 3cm utväxt. Vi la samma nyans som hon hade på längderna och klippte en härlig uppklippning och toppar.

Puss & Kram

Anna

Höst

Kategori:

Goa Emma ville bli höstfin i håret och vad passar inte bättre än en mustig rödfärg. Så härligt!

Puss & Kram

Anna

Bottenfärg med slingor

Kategori:

Bästa Tove ska flytta till Umeå och plugga och behövde självklart fixa utväxten inför skolstart! Tidigare har vi lagt slingor på Tove men nu la vi en uppljusande bottenfärg plus slingor i folie. Så fint!

Puss & Kram 

Anna